Hesap Silme

Gugoosh hesabınızı ve ilişkili tüm verilerinizi (profil, figür geçmişi, XP) silmek için aşağıdaki formu doldurun. Talebiniz alındıktan sonra 30 gün içinde tüm verileriniz sistemlerimizden kalıcı olarak silinir.

⚠️ Bu işlem geri alınamaz. Hesabınız ve tüm verileriniz (profil bilgileri, figür geçmişi, XP puanları) kalıcı olarak silinecektir.

Sorun yaşıyorsanız doğrudan bizimle iletişime geçin: gugoosh.app@gmail.com